Een professioneel e-mailadres voor uw bedrijf: 6 redenen waarom

Een professioneel e-mailadres voor uw bedrijf: 6 redenen waarom

Als u een website voor uw bedrijf wilt starten, voegt u nog iets toe aan uw takenlijst: een persoonlijk e-mailadres krijgen.

Branding zorgt ervoor dat potentiële klanten uw merk begrijpen en zorgt ervoor dat u er professioneel uitziet. Net zoals u een aangepaste URL voor uw website zou hebben in plaats van iets als mijnbedrijf.wordpress.com, heeft u ook een professioneel e-mailadres nodig om consistente branding te bieden. Uit een onderzoek bleek dat 75% van de e-commerceklanten gelooft dat domeingebaseerde e-mailadressen cruciaal zijn voor het creëren van vertrouwen bij kleine bedrijven.

Waarom je een aangepast e-mailadres nodig hebt

Het hebben van een aangepast e-mailadres geeft uw bedrijf geloofwaardigheid en laat zien dat u een gerenommeerd bedrijf heeft. Klanten zoeken naar enige legitimiteit voordat ze besluiten om met een bedrijf samen te werken. Dus als u uw bedrijf als legitiem en professioneel wilt bestempelen, moet u een professioneel e-mailadres gebruiken.

1. @Gmail of @Yahoo ziet er misschien “onprofessioneel” uit

Het gebruik van gratis e-mailadressen doet afbreuk aan de waarde die u uw klanten wilt bieden. Als u er bijvoorbeeld aan denkt om een behoorlijke hoeveelheid geld uit te geven aan een bedrijf, in welk e-mailadres van een verkoper zou u dan meer vertrouwen hebben:

MiekeLovee235@gmail.com — of — info@uwbedrijf.com?

Een e-mailadres met aan het eind uwdomein.com zorgt ervoor dat potentiële klanten een goede indruk van uw merk krijgen.

2. U betaalt al voor een gepersonaliseerde e-mailhostingservice

Als je een domeinnaam voor je website hebt geregistreerd, kun je dat domein ook voor je e-mailadressen gebruiken. Via het controlepaneel van Talistech, is het instellen van een e-mailadres met uw aangepaste domeinnaam eenvoudig.

3. U kunt e-mailadressen standaardiseren met gepersonaliseerde e-mailhosting

Dit is vooral belangrijk als u uw personeel laat groeien. U kunt hetzelfde formaat gebruiken voor elk ander e-mailadres als u een domein-e-mailadres heeft.

U kunt bijvoorbeeld voornaam@bedrijf.com of voor.achternaam@bedrijf.com gebruiken. Dat zorgt voor consistentie in uw bedrijf en klanten kunnen de formule voor uw zakelijke e-mailadressen gemakkelijk onthouden.

4. Een gepersonaliseerde e-mailadres doet marketing voor je

Als u een op een domein gebaseerd e-mailadres gebruikt, krijgt uw merk meer aandacht. Wanneer uw merk-e-mailadres wordt weergegeven in de e-mailhandtekening, visitekaartjes en socialemedia-accounts van elke werknemer, is dit een kans om nieuwe klanten aan te trekken.

5. U kunt zoveel e-mails maken als u wilt

Zelfs als u een eenmanszaak bent, kunt u een nieuw e-mailadres maken voor verschillende aliassen, zoals verkoop, klantenservice. En het is ook efficiënter om aparte e-mails te hebben voor verschillende zakelijke functies. Als u op een dag voor die rollen inhuurt, kunt u die e-mailadressen eenvoudig toewijzen aan andere werknemers.

6. Wanneer iemand uw bedrijf verlaat, houdt u de controle

Wat gebeurt er als uw marketingmanager vertrekt en zijn e-mail meeneemt? Als ze het zouden gebruiken om zaken te doen voor uw organisatie, zou u geen toegang hebben tot die e-mails. Aan de andere kant, als u een account aanmaakt onder de naam van de persoon, kunt u die e-mails doorsturen naar uw nieuw aangeworven marketingmanager.

Een e-mailadres is het belangrijkste communicatiemiddel voor je onderneming. Wil je een professionele indruk maken, dan is het een must. Wens je hier meer informatie over? Geef ons gerust een seintje en leggen wij het je uit.

Related Posts