Hey! Klaar om de samenwerking aan te gaan met en groeiende startup in vlaanderen?

Een jonge ICT-onderneming die in 2020 opgericht werd door Mustafa Kutlu. Vandaag bieden wij IT-oplossingen aan, aan meer dan 50 klanten.

Stack
Stack

Streven naar totale klantvriendelijkheid

Heeft u nood aan een IT-partner die u ontzorgt, op een aangename en vlotte manier ondersteunt, meer doet dan brandjes blussen en proactief ingrijpt wanneer nodig? Dan zit u goed bij Talistech.

Image

Échte oplossingen op maat.

De zakelijke markt digitaliseert in hoog tempo en vraagt daarbij naar flexibiliteit, connectiviteit, kwaliteit en veiligheid.

Een jonge ICT-onderneming die in 2020 opgericht werd door Mustafa Kutlu. Vandaag bieden wij IT-oplossingen aan, aan meer dan 50 klanten.

Respecttoewijdinginnovatiedranguitmuntendheidauthenticiteiteerlijkheid, het is slechts een greep uit de vele waarden en attitudes die we elke dag tentoonspreiden bij het beheren van jouw IT.

We staan nog maar aan het begin van de digitale revolutie. Met onze kennis, ervaring en creativiteit in combinatie met digitale technologie zijn we in staat om klanten te helpen bij hun digitale reis.

Als IT-expert zorgt Talistech ervoor dat elke bedrijf zorgeloos bezig kan zijn met hun core business. Via transparante communicatie, correcte tarieven en juiste facturatie streven we naar gelukkige klanten én gelukkige werknemers.

IT is niet meer weg te denken en staat in het hart van onze samenleving. Nagenoeg alles om ons heen is verbonden met IT, zowel zakelijk als privé. In organisaties zien wij dat IT (information technology) en OT (operations technology) steeds dichter naar elkaar toe bewegen. Daarnaast is er een enorme toename in de vraag naar cloud, data, platforms en AI.

Met ons brede portfolio dekken we genoemde klantbehoeften helemaal af en sluiten we hier naadloos op aan om tot de meest creatieve en beste oplossingen voor onze klanten te komen.