Over TALISTECH

Mustafa Kutlu
Mustafa Kutlu - Zaakvoerder Talistech

in 2013 begonnen bij een non-profit als IT medewerker. Later de functie van Netwerkbeheerder overgenomen. Daar was ik verantwoordelijk voor het computerpark van ongeveer ~50 computers in een Windows Server omgeving.

Tijd voor een nieuw avontuur. Sinds september 2019 aan de slag bij internationale speler op de markt als DevOps Engineer waarbij ons team verantwoordelijk is voor infrastructuur, deployments en pipelines voor talloze websites van verschillende klanten en projecten.

Mei 2020 wordt Talistech gesticht. Talistech heeft z’n naam te danken aan 2 woorden; 1) een Talisman, in de zin van een geluksbrenger/beschermen. 2) Tech als in technologie.

Vanaf 2020 actief als zaakvoerder van Talistech. Wij richten ons tot particulieren en KMO’s die zichzelf of hun zaak wensen te etaleren op het internet. 

Na 6 jaar ervaring opgedaan te hebben als netwerkbeheerder heb ik in 2019 de stap gezet naar een nieuw avontuur en ben ik momenteel aan de slag als DevOps Engineer bij een internationale marktleider actief op diverse domeinen.

Begin 2021 hebben we onze servers verdubbeld van capaciteit om te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten waarbij we de nieuwste technologieën, snufjes en de laatste trends steeds proberen te volgen.

99.9% Uptime

Dankzij geavanceerde server-monitoring weten we precies wat de uptime, status en snelheid van ons platform is.

Beveiliging & updates

Wij zorgen er voor dat uw hosting steeds up-to-date is met de laatste software.

Support op maat

U kaan steeds rekenen op ons via verschillende kanalen zoals social media, e-mail of telefonisch.