VOIP Telefonie

Eenvoudige en betaalbare VOIP service.

Zakelijke telefonie van Talistech betekent goedkope, eenvoudige, stabiele en betrouwbare telefonie. Kortom: het perfecte VoIP platform voor jouw onderneming.

Monitoring en beveiliging

VOIP voor uw bedrijf

We bieden met VoIP Providers telefonie via het internet voor elk bedrijf. Met onze telefoniecentrale in de cloud krijg je een volledige oplossing: van telefoonnummers in elke regio en een gebruiksvriendelijke online omgeving waarin je zelf je bereikbaarheid instelt, tot telefoons op je bureau en bel-apps.

VOIP Telefonie
Telefoonnummers
We hebben telefoonnummers op voorraad in elke regio in België. Natuurlijk kunnen we ook altijd je huidige telefoonnummer(s) overnemen.
Telefoons
Telefoons sluit je rechtstreeks aan op je bestaande internetverbinding, waarna ze registreren op je online centrale.
VoIP centrale
Met de telefoniecentrale in de cloud, beheer je zelf de bereikbaarheid van je bedrijf.

VOIP telefonie.

Naarmate de technologie vordert en bedrijven zich aanpassen aan steeds veranderende omgevingen, verlaten velen traditionele vaste lijnen ten gunste van voice-over-internet-protocol (VoIP)-services.

Deze cloudgebaseerde hulpprogramma's kunnen helpen om kosten te besparen, samenwerking op afstand te verbeteren en de efficiëntie te verhogen door integratie met andere software.

De voordelen van VOIP telefonie
Lagere kosten.
Verhoogde toegankelijkheid.
Volledige draagbaarheid.
Hogere schaalbaarheid.
Geavanceerde functies voor kleine en grote teams.
Duidelijkere spraakkwaliteit.
Meer flexibiliteit met softphones.

Voordelige VOIP Prijzen

Klinkt goed?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag verder. Bel op 053/89 29 55 voor persoonlijk advies, of vraag een offerte aan.