Gemakkelijk te gebruiken, gebruiksvriendelijk

Onze onbeheerde VPS'en met een breed scala aan besturingssystemen en applicaties, waaronder Plesk en cPanel.

Plesk

Wat is Plesk?

Plesk is een webmanagementinterface die het beheer van een of meer projecten vereenvoudigt. Dit is een oplossing voor bedrijven die liever een grafische interface gebruiken dan opdrachtregels. Zo kunt u al uw website-, database-, e-mailserver- en andere projecten eenvoudig en visueel beheren. Let op: voor een werkende Plesk is een licentie nodig.

Plesk is ideaal om uw webhostingserver te creëren en is een complete tool, beschikbaar op Linux en Windows. Het is geschikt voor bedrijven, webagentschappen en professionele resellers. Plesk is simpel in gebruik en heel compleet, waardoor u hostingruimtes kunt aanmaken voor al uw websites en klanten.

Plesk Web Admin Edition
Onze drie beschikbare Plesk-licenties

U kunt Plesk implementeren op onze VPS-oplossingen, op dedicated servers en op onze Public Cloud-instances.

De Plesk-licenties verschillen per omgeving, maar bieden dezelfde functionaliteit. Deze licenties zijn verdeeld tussen Plesk VPS en Plesk Dedicated Server.

U kunt kiezen uit verschillende niveaus van Plesk bij uw bestelling. Deze worden verdeeld volgens het aantal domeinen dat u wilt beheren (10, 30 of een onbeperkt aantal). Met Plesk Web Pro en Plesk Web Host beschikt u ook over de volledige WordPress-toolkit om het beheer van uw webprojecten te vergemakkelijken.