Uw services online, zonder beperkingen.

Een VPS (Virtual Private Server) is een hostingservice die gebruik maakt van virtualisatietechnologie om u te voorzien van dedicated (private) resources op een server met meerdere gebruikers.

Plesk

Wat is een VPS?

Virtual Private Server (VPS) is hosting die virtueel dedicated serveromgevingen nabootst binnen een gedeelde server. VPS-hosting is een populaire keuze geworden omdat het over het algemeen goedkoper is dan dedicated hosting, maar betere betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties biedt dan shared hosting. Bovendien krijgen gebruikers root-toegang tot de server, waardoor ze de vrijheid hebben om applicaties te installeren en omgevingsveranderingen aan te brengen zonder tussenkomst van de hostingprovider, zoals bij shared hosting.

Beheer door ons, voor u.

Uw VPS server beheerd door onze specialisten.
NVMe SSD-aangedreven KVM VPS - hoogwaardige hosting.
Dagelijkse en wekelijkse cloud back-ups.
Snelle en gegarandeerde responstijden.
24/7 Supportpakketten
Proactieve monitoring + hardware management

Managed vps configurator

Wat maakt een VPS van Talistech zo uniek?

Met onze Virtual Private Servers heb je alle voordelen van een fysieke of dedicated server zonder je druk te maken om de juiste hardware, een plek in een datacenter en andere randzaken. Je hoeft bij ons alleen te kiezen hoeveel rekenkracht, opslagruimte en dataverkeer je nodig hebt. De rest regelen wij met HPE hardware.
 

Op maat samengestelde VPSen

Bij Talistech kies je voor een Virtual Private Server die je kunt uitbreiden met VPS Blocks. Een VPS block kan bestaan uit een CPU core, RAM geheugen, SSD opslag of diverse add-ons. Deze onderdelen kan je afzonderlijk van elkaar bestellen, waardoor je de server exact op maat kunt samenstellen voor je applicatie of website. Hiermee bespaar je kosten en betaal je niet voor resources die je niet gebruikt.
 

Standaard uitgebreide features

Standaard beschikt je server over High-Availability (HA) en Disaster Recovery. Voor Disaster Recovery maken wij elke dag een back-up van je data naar een ander Nederlands datacentrum. Zodat we zeker weten dat wat er ook gebeurd, je data áltijd veilig staat opgeslagen.
Managed VPS hosting vanaf

40/per maand

Servers in de Benelux
NVMe RAID-6 Opslag
1G Netwerk connectiviteit
Moderne Enterprise Hardware
Snelle oplevering
Netwerkconnectiviteit
NVME RAID-6 Opslag
Gevestigd in de Benelux
Moderne hardware
99.9% Uptime SLA
Firewall
Console toegang

VPS voordelen. Standaard voor elk VPS plan.

Premium Support
Premium Support
Als VPS klant hebben uw supportverzoeken tijdens kantooruren voorrang.
Snelle oplevering
Snelle oplevering
Uw bestelling wordt binnen de 4 uur opgeleverd tijdens werkdagen.
Geniet van het resultaat
Geniet van het resultaat
99,9% uptime is gegarandeerd met al onze diensten.