WAT IS VPS HOSTING?

VPS is de afkorting van Virtual Private Server. VPS-hosting is een van de meest populaire hostingservices die u voor uw website kunt kiezen. Het maakt gebruik van virtualisatietechnologie om u toegewijde (privé) bronnen te bieden op een server met meerdere gebruikers.

Het is een veiligere en stabielere oplossing dan shared hosting waarbij u geen speciale serverruimte krijgt. Het is echter kleiner en goedkoper dan het huren van een hele server.

100% SSD NVMe

100% Snelle SSD NVMe schijven

Of je nu razendsnel wilt lezen/schrijven, of enorm veel opslagcapaciteit nodig hebt, wij hebben het voor je met NVMe SSD (tot 25x sneller) opslagmogelijkheden.

Volledige virtualisatie

Virtualisatie

Onze virtualisatie is gebaseerd op KVM en Proxmox, die een lange staat van dienst hebben als stabiele en betrouwbare technologieën. We monitoren de belasting en clusteren samen VPS met verschillende gebruikspatronen.

Eigen uniek IP adres

Eigen uniek IPv4 adres

Bij een VPS zit standaard uniek 1 IPv4- en 1 IPv6 adres inbegrepen. Je kunt dit uitbreiden naar maximaal 10 IPv4-adressen via het controlepaneel.

VPS - 1
VPS - 2
VPS - 3
VPS - 4
VPS - 5
  • CPU

  • Dataverkeer

  • Uplink

  • RAM

  • Adminpaneel

  • Root toegang

  • Opslagruimte

  • IPv4

  • IPv6

Baas over uw eigen resources

VPS Hosting

KVM Virtualisatie

No Multi Tenancy

KVM-virtualisatie maakt het leveren van VPS mogelijk op basis van onafhankelijke, toegewijde bronnen met bijna fysieke serverkenmerken en dezelfde beheer- en configuratieprincipes. Voer zonder problemen meerdere, geïsoleerde virtuele omgevingen uit voor al uw behoeften. De hypervisor is volledig geïntegreerd in de server, waardoor het systeem het maximale vermogen van onze hardware gebruikt voor de beste Linux VPS-prestaties.

Root access

LiteSpeed Web Server

Het beste aspect van goedkope VPS Linux zelfbeheerde hosting? U heeft volledige controle over uw servers. Installeer applicaties, add-ons, pas het systeem volledig aan uw behoeften aan en gebruik het voor persoonlijke projecten, gaming en nog veel meer - alles is mogelijk met onze Linux VPS-hosting. Zolang de wijzigingen voldoen aan onze servicevoorwaarden, kunt u uw virtuele omgeving vrijelijk wijzigen.

Ijzersterke hardware

Onze hoogwaardige, krachtige AMD-servers worden aangedreven door multi-core (+8 cores / +16 threads) -processors. We pakken +64 GB RAM in elk knooppunt samen met een speciale 4 Gbps-netwerkverbinding. Met een uptime van 99,98% is uw Linux VPS-server online en 24/7 toegankelijk, met de hoogste prestatieniveaus en geen effect van andere VPS Linux-gebruikers.

Facturering

Flexibele facturering

Heb je alleen een Linux VPS virtuele server nodig voor een kortlopend project of wil je gewoon iets tijdelijks creëren? Bij andere hostingproviders moet u zich meestal vrij lang aanmelden, maar bij ons hoeft u zich niet voor de lange termijn te committeren. Kies gewoon een abonnement dat het beste bij je past, betaal voor wat je nodig hebt en gebruik het voor een maand, twee of meer. Vind je het niet leuk wat je hebt? Annuleer binnen de eerste 30 dagen van de service en ontvang een volledige terugbetaling.