Ophaling en recyclage oud ICT materiaal

Talistech haalt uw ICT-materiaal op in heel Vlaanderen. Dankzij onze gecertificeerde datavernietiging bent u zeker dat vertrouwelijke informatie honderd procent gewist wordt.

IT-recycling is het ophalen van afgeschreven hardware en oude computers voor recycling. Van monitoren tot printers en van telefoons tot accu’s! Deze service bieden we gratis aan. Bel voor het recyclen van computerafval naar +32(0)487/19.82.01 of regel het nu direct online. Zo is al het computerafval binnen een paar dagen helemaal netjes opgeruimd! Recycling van computerafval kan daarnaast altijd in combinatie met datavernietiging.

Herbruikbaar materiaal wordt gerefurbished en krijgt zo een tweede kans om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Gratis inleveren van oude computers: zo geregeld!

Op de afgesproken dag komen onze chauffeurs langs bij jouw bedrijf. Ze halen niet alleen oude computers op, maar nemen ook al het overige computerafval mee. Met handige karren en containers voeren we al het computerafval razendsnel af. Je hoeft zelf niets te sjouwen, alleen de deur te openen en aan te geven wat weg moet. We nemen alles uit handen!

Bovendien halen we alle denkbare soorten computerafval op, overal in het land. Het gaat niet alleen om oude pc’s, maar ook om servers, netwerkapparatuur, laptops, printers, kopieerapparaten, bedrading, telefoons, racks en alles wat met computers en telecom te maken. Oude computers inleveren was nog nooit zo gemakkelijk!