We zijn hier om uw probleem op te lossen.

PC Reparatie

U heeft een hard- of software probleem met uw huidige apparaat. Dat kan gaan van een kapotte harde schijf tot een configuratieprobleem in uw besturingssysteem. Wij lossen het probleem op voor u. No fix, no pay!

01.

Probleem.

U heeft een hard- of software probleem met uw huidige apparaat. Dat kan gaan van een kapotte harde schijf tot een configuratieprobleem in uw besturingssysteem.

02.

Onderzoek.

We gaan op zoek naar het oorzaak van het probleem en proberen uw apparaat werkende te krijgen. Hierbij kan het gaan tot het fysiek openen van uw apparaat of het starten van uw apparaat doormiddels een externe besturingssysteem.

03.

Reparatie.

Wij passen de meest actuele technieken toe in de IT wereld om uw apparaat terug aan de praat te krijgen. Eens terug werken is het aan u om te beslissen of u uw apparaat extra wil beschermen naar de toekomst toe.

Computer reparaties

Computers zijn essentieel in het leven van vandaag en daarom is het erg belangrijk om een pc-reparatieservice van hoge kwaliteit te vinden. In de wereld van technologie, waarin we leven “just in time” bestaat niet meer, alsof het niet vroeg is, is het laat. Daarom zijn we in het bedrijfsleven volledig afhankelijk van onze computers. Een dag zonder uw computer of ander mobiel apparaat is een dag die u verliest, wat gelijk staat aan verloren geld aan uw concurrent. Dit is precies de reden dat wanneer u uw apparaat bij ons brengt, wij het snel repareren.

Waarom een nieuwe desktop-pc kopen als u deze kunt repareren?

Nu is het ondenkbare gebeurd en start uw computer niet meer op, omdat hij alleen een reeks pieptonen geeft en dat is alles. Je zou naar de dichtstbijzijnde winkel kunnen gaan, een nieuwe computer kopen, maar de verloren tijd om dat te doen en de nieuwe computer in te stellen, en het verlies van informatie die misschien niet kan worden opgehaald, zal die computer erg duur maken. Gekoppeld aan de vorige opgave met de hoeveelheid stortruimte die toen werd verspild aan de opslag van dit niet-biologisch afbreekbare object en die kosten zijn gewoon weer gestegen. Het is echter kraaktijd. Je moet dit oplossen, je rapport ophalen en je presentatie maken, dus wat doe je? Ten eerste, als u in de buurt van het Empire State Building in New York City bent, bent u dichter bij ons dan u denkt, en kunt u gewoon langskomen voor uw gratis consult en een snellere doorlooptijd. Of, als je wilt, kun je ons bezoeken, en je kunt ons telefoonnummer, adres krijgen en je kunt je zelfs aanmelden voor ons gratis consult.

Desktop repair

Waarom kiest men voor Talistech?